słabości precz

Robert noszczyk

nierozpoznanym do końca

zakłamać się w sobie na dobre

jeszcze bardziej przytruć sumienie

i cieszyć się kochaniem

 

chcę darować siebie lepszego

poczekaj

może zrozumiesz czy warto było

 

chcę darować siebie lepszego

poczekaj

bym mógł pozdejmować

wszystkie te durnowate maski

 

Robert noszczyk
Robert noszczyk
Wiersz · 18 lipca 2017
anonim