wiesz, że nadchodził lepszy moment
szybciej decydujesz, że to już
będzie gorąco
wszechobecna para
na lustrze
w lustrze?
nie chcesz się oparzyć, ale ściągasz spodnie
czekałaś od rana, żeby się zanurzyć
ciepło na zawołanie
nie myśleć więcej
nie, tylko nie mokre włosy
jeszcze leżysz bez pary
świat stygnie szybko
raczej nie chwytaj się słuchawki
nastaw się na zimny prysznic