zawrót

Jacek JacoM Michalski

słonie na podwórku

grają w piłkę oderwana głową

albo okruchem słońca

wracamy do kolebki

pójdziemy przez sawannę

polując na ogniki

 

Oceń ten tekst
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 24 lipca 2017
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    Beta
    Atawizm nas w końcu załatwi :-)

    · Zgłoś · 7 lat temu