Niepewność

Ela Kwiecińska

Nie umiem powiedzieć ci odejdź

 

lękam się powiedzieć ci zostań

 

i stoję tak bardzo niepewna

 

u progu naszego domu

Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 29 lipca 2017
anonim