nastawienie

bogna

potrzeba wyrażenia siebie
leży w mojej kieszeni

 

cały czas


by znaleźć wiersz

który spłynie jak dobra
piosenka 
w dół mojego brzucha

 

po raz kolejny w pośpiechu

teraz
wygrzebać coś nowego

bogna
bogna
Wiersz · 1 sierpnia 2017
anonim