***
zgasło ognisko w lesie
i drużynowy poszedł spać
nikt nie mógł wiedzieć że tej nocy
zgasną dwa życia...
nie ma już lasu
zgasły nadzieje
one nie żyją
n a p r a w d ę
Ich
nie ma...
/pamięci tragicznej śmierci dwóch harcerek k. Chojnic, 12/13 sierpnia 2017r. R.I.P. /