zgasły...

Rafał

***
zgasło ognisko w lesie
i drużynowy poszedł spać
nikt nie mógł wiedzieć że tej nocy
zgasną dwa życia...

nie ma już lasu 
zgasły nadzieje
one nie żyją

n a p r a w d ę

Ich

nie ma...

 

/pamięci tragicznej śmierci dwóch harcerek k. Chojnic, 12/13 sierpnia 2017r. R.I.P. /

 

Oceń ten tekst
Rafał
Rafał
Wiersz · 15 sierpnia 2017
anonim