******

Enturiarium Minuk

Pokażę ci może kiedyś co to jest szczurza twarz, Człowieku

Myślisz sobie, że szczurza twarz to twarz szczura wzięta i nałożona na twarz człowieka

Nie to byłby człowiek z twarzą szczura przykręconą i przyszytą

Chodzi o to, że twarz szczura to psychiczność szczura wgłębiona w psychiczność człowieka

A przy niej jest nóż do obrony

 

 

następuje miłość pomiędzy psychicznością szczura a psychicznością człowieka,

goszczącego w swojej jaźni szczurzą psychiczność

Enturiarium Minuk
Enturiarium Minuk
Wiersz · 22 sierpnia 2017
anonim
  • Mithril
    ...dyrdymalizm

    · Zgłoś · 7 lat
  • Enturiarium Minuk
    o ho ho ho dalej te same emocje

    · Zgłoś · 7 lat
  • Enturiarium Minuk
    ja do Pańskiej poezji nie jestem negatywnie nastawiony

    · Zgłoś · 7 lat
  • Mithril
    "Enturiarium Minuk godzinę temu
    o ho ho ho dalej te same emocje"

    "Enturiarium Minuk godzinę temu
    ja do Pańskiej poezji nie jestem negatywnie nastawiony"

    ...gdzie ty w jednym słowie wyczytałeś emocje i negatywne nastawienie?

    · Zgłoś · 7 lat
  • Enturiarium Minuk
    no przecież dyrdymalizm???
    Mi się to po faktach wydają sprawy głębokie, poza ludzkie jasne że forma ostateczna... a i tak jest dla mnie ok. Bo ja tam sobie nie zazdroszczę takich przeżyć :)

    · Zgłoś · 7 lat