czerwień biskupia, poplamiona koszula
pod blokiem z radiem zapłakana matula
czarna opaska nożem
oddzieli chorą tkankę
społeczeństwa wichrzycieli
bloody dance floor
rachowanie kości
w rytm prawdziwej
religii miłości
i na nic już polityczne migreny
gdy za ścianą potok gangreny
- reszta, to megadyrdymały