pod skórą

Yaro

szepty myśli słowa 
ściśnięty mózg

 

 nieba  dotyka depresja


nie ruszasz się  

nie opuszczasz pokoju 

stoisz w miejscu

 gonisz obłoki

strach zagląda w oczy

 

myśli

nieogarniętych horyzontów 

za oknem szaro każdego poranka

 

bez pamięci

bez przeszłości
bez butów  stąpasz po ziemi

 

pod skórą nerwy

związane na sznurówki 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie+ 2 głosy
Yaro
Yaro
Wiersz · 31 sierpnia 2017
anonim