Literatura

Legendarny czas. (wiersz)

bogna

Wiatr z morza rozwinął się przez moją duszę
z gwiżdźącym dźwiękiem .
Fale przywarły do serca tworząc płynący impuls
z marzeń i pasji.

 

Zapach morza, daleki ciężki,wilgotny w nieskończoności.
Zapach trawy świeży, zielony i bujny.

 

Czuły czas, miłość, nadzieja, gdzie łączy morze
z trawą.
Żartują sobie we mnie wspomnienia nostalgicznie.

Wolałabym zostać między morzem a trawą,
gdzie niebieski,zielony. Gdzie ty jesteś nadzieją
i pasją.
Gdzieś gdzie balans ,
miłość,marzenia zjednoczone .


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 1 września 2017 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca