Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Ata
opadanie
opadanie
Ata
z poezji w prozę
jak w życiu
niebu bezskutecznie
próbujemy nadać kształt
Lubię
1
Ata
Wiersz · 1 września 2017
Mithril
...tooooo Prawda
i nie tylko niebu
Lubię
·
Zgłoś
·
7 lat
Anonimowy Użytkownik
zgadza się....:)
Lubię
·
Zgłoś
·
7 lat
Ata
dzięki :)
Lubię
·
Zgłoś
·
7 lat
Jacek JacoM Michalski
Taa :-)
Lubię
·
Zgłoś
·
7 lat
Mi Lo
dobrze powiedziane
Lubię
·
Zgłoś
·
7 lat
Grzesiek z nick-ąd
poezja daje mozliwosć nienadużywania słów do wielkich kształtów...
Lubię
·
Zgłoś
·
7 lat
Ata
wow, tego się nie spodziewałam, nie mniej bardzo dziękuję :)
Lubię
·
Zgłoś
·
7 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
i nie tylko niebu