znaki diakrytyczne? serio?

Pasożyt Społeczny

skoro jestes geniuszem

to czemu wciaz

witasz swit

tchorzostwo

sprawia ze

z twych wierszy skapuje golda

a nie

pytanie

Pasożyt Społeczny
Pasożyt Społeczny
Wiersz · 2 września 2017
anonim