bez tytulu.txt.txt

Pasożyt Społeczny

jestem uzalezniony

 

od alkoholu 
od smierci 
od ciebie

czym sie roznia?
z czym pic wisniowke?

 

Pasożyt Społeczny
Pasożyt Społeczny
Wiersz · 2 września 2017
anonim