rzeczywistość

Yaro

ukryta 
prawda o rzeczywistości

 

to co czujesz to co widzisz 

to o czym myślisz

to urojenia 

 

rzeczywiście życie bywa sztucznym  
do prawdy o krok 
prędzej do zwątpienia

 

dalej przepaść 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 2 głosy
Yaro
Yaro
Wiersz · 5 września 2017
anonim