Literatura

rzeczywistość (wiersz)

Yaro

ukryta 
prawda o rzeczywistości

 

to co czujesz to co widzisz 

to o czym myślisz

to urojenia 

 

rzeczywiście życie bywa sztucznym  
do prawdy o krok 
prędzej do zwątpienia

 

dalej przepaść 

 


wyśmienity 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Yaro
Yaro 7 września 2017, 21:04
Dzięki :-)-:)
przysłano: 5 września 2017 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca