Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Ish L.
Trzy prezenty
Trzy prezenty
Ish L.
Daję Ci w prezencie
Myśli nie rozwiane, abyś
Wiatrem była
Daję Ci w prezencie
Cień swój nieruchomy
Słońce
Nieba nocnego szczątki
Gwiazda
    -         (w ofierze)
Ja
Ty
Lubię
Ish L.
Wiersz · 1 grudnia 2001
×
Zgłoś obraźliwe treści