reguły

Yaro

ulotne życie

wydawało być się nietrwałym

 

zagubiony książę w roboczym stroju 

na plecach z wielkim D

popycha taczkę z cementem 

zalepia nim dziury

zatyka usta kaznodziejom 

 

co uczą głoszą i tak wszystko na źle

grzech wynika z dwu istnej natury stąd on jest

wykorzystują niewiedzę kreują świat 

mówią co dobre co nie 

byś kroczył naszkicowanym szablonem

Oceń ten tekst
Yaro
Yaro
Wiersz · 7 września 2017
anonim