Literatura

reguły (wiersz)

Yaro

ulotne życie

wydawało być się nietrwałym

 

zagubiony książę w roboczym stroju 

na plecach z wielkim D

popycha taczkę z cementem 

zalepia nim dziury

zatyka usta kaznodziejom 

 

co uczą głoszą i tak wszystko na źle

grzech wynika z dwu istnej natury stąd on jest

wykorzystują niewiedzę kreują świat 

mówią co dobre co nie 

byś kroczył naszkicowanym szablonem


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 7 września 2017 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca