lubieżny monitoring

Kuba Nowakowski

ławki duszą się dupnymi pocałunkami

ponad brukiem oczy zmęczone huśtawką bioder

szukają oczu

tych które i o ławce i o sinych pośladkach wiedzą

o szarym gołębiu z sercem psa

 

wstyd wierność zamyślenie niewiara

rządzą przebieraniem nóg i obojętnością

gwałcę dziś ławkę pod okiem pokornie schodzącego słońca

Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski
Wiersz · 8 września 2017
anonim
  • Mithril
    ...dobrze jest zajrzeć i przeczytać - nawet zastanowić się chwilę

    · Zgłoś · 7 lat
  • K.Dorosiński
    tych które i o ławce i o sinych pośladkach wiedzą (tyle co)
    o szarym gołębiu z sercem psa

    ten fragment mnie ujął...

    · Zgłoś · 7 lat