Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Yaro
ulotny
ulotny
Yaro
ścigać się z wiatrem
ulecieć z echem lasu
ze śpiewem anielskim
unieść krzyż
pozostawiając za sobą ślad
Lubię
Yaro
Wiersz · 16 września 2017
Yaro
Dziękuję :-)
Lubię
·
Zgłoś
·
7 lat
Jacek JacoM Michalski
ścigać się wiatrem
ulecieć echem lasu
śpiewem anielskim
unieść krzyż
zostawić za sobą ślad
po mojemu :-)
Lubię
·
Zgłoś
·
7 lat
Yaro
Jacku wcześniej miałem taka wersję ale wydawała mi się za sucha:-)
Lubię
·
Zgłoś
·
7 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
ulecieć echem lasu
śpiewem anielskim
unieść krzyż
zostawić za sobą ślad
po mojemu :-)