Literatura

cierpliwie (wiersz)

Yaro

krok po kroku 
i tak po jednym roku 
czekałaś
a ja wyjechałem 
by wrócić po jedyną perełkę minionego lata

 

teraz gdy życie układa karty
jestem blisko a ty jak gwiazda 

czarujesz i mówisz że 
kochanie na zawsze 
tylko ty i ja na oceanie życia na jednej łajbie 

 

kocham

 


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Margo 19 września 2017, 22:01
Zakończyłabym na....
"kocham
i nie tak na słowo",
ale zapewne Yaro, nie lubisz jak "mącą ci wodę ".prawdziwy mężczyzna z Ciebie ...Pozdrawiam :)
Yaro
Yaro 20 września 2017, 15:30
Chyba tak:_)Dzięki...Pozdrawiam..)
przysłano: 19 września 2017 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca