Literatura

ekstradycja stacha palucha (wiersz)

Kuba Nowakowski

w podmoskiewskim ośrodku treningowym imienia cyryla i metodego

najzwłaszczej tego drugiego

roznoszą trollom kanapki metodą na głoda i listy od rodziny

z zapewnieniem o wsparciu

dożywotnim zainteresowaniu i miłości

nie jakiejś tam kruchej półfrancuskiej

 

praca wre ale trzy litery nie dość oddają ból czterech

bo internetowego trolla dupa boli po ludzku

a tego wizyjnego choćby jabłonowskiego łączy się z gardłem

w sposób przykry Bogu metodemu cyrylowi i kadetom

więc nie dość że boli to jeszcze śmierdzi na złączach

 

przerzuty podmoskiewskiego ośrodka

brukselskie onetowe berlińskie

i te najmilsze hodowcom domowe nowalijki wiatropylne

tłumaczą ostatecznie naukę o czarnych dziurach

 

a my jedziemy na grzyby

pytając skąd się wzięły

 


wyśmienity 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Yaro
Yaro 21 września 2017, 12:43
skąd te grzyby :-)
przysłano: 21 września 2017 (historia)

Inne teksty autora

greciszek
Kuba Nowakowski
po wołanie
Kuba Nowakowski
ciemno
Kuba Nowakowski
akeda 2018
Kuba Nowakowski
niewzruszony
Kuba Nowakowski
sensodyna
Kuba Nowakowski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca