kwitł_ kwiat
gdzieś_tam, może_w_Honolulu?
pif_paf, moda_na_pitbulów
bla, bla …
w_ulu, lulu_lulu
pszczół_garść
miodek_miodek, skraść?
ciulu, ciulu_prask!
kwik_wrzask, żulu_żulu, wpaść?
spadź? królu_królu, klaszcz
garść_fraz
w_kwiat_właź, marsz!
z_lwich_paszcz_spłaszcz_płaszcz
klacz, patrz
w_ulu_ciulu_mać!
kracz_kracz
kur…a_kur…a _mać!
KAC
plan ? mniam_mniam_mniam
bla, bla, bla …
muza_muza, gra
bank_pin
skan_skan, ska
zap_zap, szarp!
kant_żart
kwas_z_gwiazd
gaz_gaz
w_ulu_w ulu_drag!?
kra, kra, kra …
sama_sama, sakra
zamazane!_cha!, chla!
nożycami ciach! młotem_młotem, bach!
królu_grasz, w_gaz, guru_guru_kracz
w_bólu_bólu, płacz
paprz, twarz!
szurum_burum, prask
misz_masz
czulej_czule_czas, mas
gule_w_mule, skacz!
bas,
blask_w_górę, w_górę
w_las
strasz, klacz!
szuraj_szuraj, zgaś_czas
ślaz,
krat_głaz, z_muru_muru, glans
gwiazd,
garść, ciulu_ciulu
z_kast!
kuruj_kuruj, kark
z_bólu_bólu, bark
park,
czar, żuru_żulu, bar!
barszcz, ba!
garb,
gar,
ga,
g…. ówno …
no_no, na_na, dama_drama
baba, trudno, brana
GA GA …
lejdi
bejbi, pa!
piłaś_piłaś, zła …
kobro_ko_bie_ta!
piła_piła_ma
tasak, ma_sa_kra!
kumo, kumo_ma!
ma_aaa !
wrrrr_wrrrr_aaa!
aaa!
aa!
a!
pa_pa!
pa …
—
przypis: "Teksańska masakra piłą mechaniczną w ogrodzie"