przypomina rzęsę
albo drzazgę z oka wpamiętuj-e-ę się
ciągle że krzyż
odwrócony półkolem
jest jak miecz wyciągnięty na gott-o-w-ość aby
na przykład dla przykładu
nadziać inne Się na rozkład(YYY)
po-wieczne ***-a/men-*** (bez mrugów) (bo tak
lepiej) (czego mi może lepiej nie bo
będzie---_ sic! krwinka
po k-_r***-wince strugami)
i
że jakim kto orężem takim i
po bojach i wybojach (pozwól mi nie do-_-do-
dokończyć
tego z-_-_dania póki jeszcze
nie
zapamiętałem
nie zapomniałem
nie za----)(i nietęskne mi
takie a/men
do którego nie do-_-do-
-będę
bo
to
nie tędyczy
szczęśliwie
po prawdzie