szukam sensu

Yaro

wolny jak ptak 
jedynie skrzydeł brak

 

jesteś sobą
piękna to fakt

 

świecisz 
słońce na niebie
wirujesz
światłem nocy gwiazd

 

niebezpieczna
broń zadaje sen

 

życie wiecznym

jest
ukryty sens

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 26 września 2017
anonim