Literatura

Samotność (wiersz)

Kwiatuszek

Czegoś mi brak, za czym teraz tęsknię,
Czegoś, co zawsze było, gdy Ty byłeś.

Teraz - pustka w mym sercu,
Ból i roztargnienie,
Tęsknota za tym, co nie spełnione
I utracona miłość, której już nie odzyskam.

Kto zawinił? Tego nigdy się nie dowiem,
Ale tęsknota pozostanie i rozpacz...

słaby+ 20 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
irisHma 23 pazdziernika 2002, 17:27
Przesłanie nieco banalne, ale naprawdę baaardzo ludzkie. Drażni mnie taka jakaś...dosłowność, dziecinność. Myślę, że trzeba jeszcze popracować, i nad samotnością i nad warsztatem
przysłano: 11 marca 2000

Inne teksty autora

Strata
Kwiatuszek
Samo życie
Kwiatuszek

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca