Szczerość

Lucky Person

kurwiszcze o relatywnej twarzy

zmienne pogodowe marudzenie

we własnych opisach wzniosłe

w życiu niedpowiedziane

i przywoływane przy wódzie i kotlecie

razem z honorem, miłością do ojczyzny

tworzy trójkąt pożądania

przy swoich przeciwieństwach

wypada blado sieje pustkę

pozostawia zamęt i dziwne doznania

 

 

Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 29 września 2017
anonim