pamiętać ciebie

Yaro

kto wtedy rozdawał karty 
los był bardziej uparty 
twoje oczy i wiatr we włosy 
kochałem całym sobą  
  
teraz rozeszły się nasze losy 
nie pamiętam twojej twarzy 
ale zapach extra mocnych  
zabarwił mi wąsy

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 1 października 2017
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Yaro...na rudo zabarwił ...czy na czarno ? Pozdrawiam:)

    · Zgłoś · 7 lat
  • Yaro
    na rudo :-)Pozdrawiam ciepło...

    · Zgłoś · 7 lat