DALEJ

GADA DADA

Bańka pękła, odsłoniła budynek,

gdy wyszedłem z mieszkania słońce

robiło za tęcze, potem tęcza pękła, mam beton to

idę dalej, rozbijam bańki

 

Oceń ten tekst
GADA DADA
GADA DADA
Wiersz · 2 października 2017
anonim