Przemieszczenia

GADA DADA

w poprzek: mydło, prysznic,

wycięta ręka, kadr z obrazu:

pozorne czynności, względna

trwałość, barwa

 

Oceń ten tekst
GADA DADA
GADA DADA
Wiersz · 2 października 2017
anonim