„I crouch on the opprobrious floor, waiting, while before me
are pictures of angels with wings, and of saints”
Mutsuo Takahashi
Hostessy artystyczne pseudo to Alicja
w pracy wyobraża sobie
że szczelina ten otwór w ciemnościach
„bezkresna otchłań wciągająca wszystko”
jest taflą jeziora Berryessa
lub mesą stewardów po drugiej stronie ulicy
gdzie mili chłopcy w darkroomie
obsługują slingi kozły i leżanki
Ale to też praca jak wyczarowywanie
białego królika szalonego kapelusznika
kota z Cheshire produkcja fast-foodu
gdy nie jest się już młodą ani ładną
ale ma się delikatne dłonie
wystarczy odpłynąć zamknąć oczy
wykonując fellatio w składziku wypinając pupę
opróżniając grzecznym i kulturalnym panom
jak i tym co nie czują chęci
porozmawiania przez dziurę
A przecież to Hölle ten przerębel
sos Mad Dog Inferno performance
ma smak słodki i słony jednocześnie
gdy jest się pojemnikiem
na spermę