Glory Hole

abc

„I crouch on the opprobrious floor, waiting, while before me

are pictures of angels with wings, and of saints”

 

Mutsuo Takahashi

 

Hostessy artystyczne pseudo to Alicja

w pracy wyobraża sobie

że szczelina ten otwór w ciemnościach

„bezkresna otchłań wciągająca wszystko”

jest taflą jeziora Berryessa

lub mesą stewardów po drugiej stronie ulicy

gdzie mili chłopcy w darkroomie

obsługują slingi kozły i leżanki

Ale to też praca jak wyczarowywanie

białego królika szalonego kapelusznika

kota z Cheshire produkcja fast-foodu

gdy nie jest się już młodą ani ładną

ale ma się delikatne dłonie

wystarczy odpłynąć zamknąć oczy

wykonując fellatio w składziku wypinając pupę

opróżniając grzecznym i kulturalnym panom

jak i tym co nie czują chęci

porozmawiania przez dziurę

A przecież to Hölle ten przerębel

sos Mad Dog Inferno performance

ma smak słodki i słony jednocześnie

gdy jest się pojemnikiem

na spermę

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 1 głos
abc
abc
Wiersz · 8 października 2017
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    jestem robotem i mam romans z kotem
    nie jestem zoilem. cenię Twoje wiersze, ale trzy ostatnie odbiegają od reszty.

    · Zgłoś · 7 lat temu
  • abc
    Wtórność i monotematyczność mi nie grozi drogi zoilu, poczytaj swoje hm. dzieła.

    · Zgłoś · 7 lat temu
  • Anonimowy Użytkownik
    jestem robotem i mam romans z kotem
    odnoszę wrażenie, że Autor zaczyna być monotematyczny i wtórny.

    · Zgłoś · 7 lat temu