Literatura

Look thep (wiersz)

abc

nic się nie wybrzuszy

oprócz tych kilku słonecznych

refleksów

 

na skompletowanej wyprawce

dla oseska który odszedł

wiosną przy powiciu

 

dotarliśmy do kresu

w snach przychodzą dzieci

po których tutaj na ziemi

pozostały ułożone kamyczki

 

nosi je Arisa przy sercu

i karmi ten klejnot co był w niej

pobłogosławiony

 


niczego sobie 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 9 pazdziernika 2017 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca