byliśmy młodzi
stworzeni
na wieki dla siebie
się wydawało
nie było tam nikogo
w wyobraźni
wyraźne światło
muzyka w duszy
grać będzie
oszukałaś miłość
żałowałaś
myślałem inaczej niż zwykle
stałem w miejscu
wyjechałaś
w liście krótkim jak moje szorty
jedno zdanie
zapomnij
byliśmy młodzi
to nic nie szkodzi
"w liście krótkim jak moje szorty
jedno zdanie
zapomnij "
Reszta takie jak wpis rozczarowanego małolata w pamiętniku.
by młodzi pisali pamiętniki...
pozdrawiam:-)