haiku

Yaro

 

 

myślę 
w głowie 
mętlik

 

 

 

 

 

sekunda
pomieści
wiele

 

Oceń ten tekst
Yaro
Yaro
Wiersz · 15 października 2017
anonim
  • Yaro
    Dzięki gaj...

    · Zgłoś · 6 lat temu
  • gaj
    zobacz Yaro

    "myślę w głowie mętlik
    sekunda pomieści wiele"
    nasion dmuchawca
    rzuconych na wiatr

    haiku to nie tylko krótka forma
    ma swoje ramy które można przekraczać lecz nie niedopełniać

    · Zgłoś · 6 lat temu