Odlot

Witold Szwedkowski

 
(it's final countdown)

 

Idzie:

zaraz

pięć do

wpół do

i wpół do

i dziesięć po

(owym wpół),

za kwadrans,

za dziesięć,

za siedem,

i jeszcze

jeszcze

i już?

Sru!

 

 

(Chorzów)
Witold Szwedkowski
Witold Szwedkowski
Wiersz · 18 października 2017
anonim