Leopoldowi Mozartowi
flet
fiu fiu fiu
tirli tirli
trili tirli
tirtirtirli
smyczki
hmmm…
mląmląmllllą
mlląmlląmllą
mllląmlląmlą
mlllląmląmlą
flet
jak wyżej ale
- tirtirtirli
+tritirtirli
(forte)
smyczki
mląmląmlą
mląmląmlą
mląmląmlą
ad infinito