Literatura

kamień po kamieniu (wiersz)

Yaro

pozwólcie nam budować świat
pozwólcie popełniać błędy 
bo na błędach zbudowany jest świat

 

pozostawiamy po sobie ślady 
na murach i sufitach
pozostawiamy po sobie ślady 
na ławkach i drzewach

 

choćbym wiedział wszystko 
i tak sparzyć bym się chciał
by przekonać się kto ma rację 
choćbym o niej wiedział 

 

kamień po kamieni budujemy


wzloty i porażki 
ogień woda wiatr 


powstaję upadam 
by silnym być

by iść dalej

 


wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 20 pazdziernika 2017 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca