Antropomorfizacja

Enturiarium Minuk

Ludzie mają domy

Rozważają teorie Wszystkiego

Tworzą pozaludzkie magie

Mordują zwierzęta

Siedzą na planecie

Śpią

Enturiarium Minuk
Enturiarium Minuk
Wiersz · 21 października 2017
anonim