Literatura

Strata (wiersz)

Kwiatuszek

Utracone, zgubione me szczęśliwe chwile
Gdy odeszłeś, uleciały jak nocne motyle.
Dokąd?

Czym ja zasłużyłan na takie traktowanie,
Łamiesz mi serce swym zachowaniem
Na cóż?

Teraz siedzę sama w zamkniętym pokoju
A myśli o Tobie nie dają mi spokoju
Czemu?

Czy warto Ci było tak me serce niszczyć
Przecież wiedziałeś, że jesteś mi bliski
Wiedziałeś!

słaby+ 6 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
irisHma 23 pazdziernika 2002, 17:32
Hmmmm...miłość to z jednej strony bardzo już stary temat,a z drugiej wciąz aktualny, i każdy kto pisze coś o miłości musi wypoziomicować,a by nie musnąc o banalność, ale jednocześnie, aby to co pisze było prawdziwe. Prawdę tu znalazłam, ale banał też. Kwiatuszku pracuj... i nie daj się facetom!
przysłano: 11 marca 2000

Inne teksty autora

Samotność
Kwiatuszek
Samo życie
Kwiatuszek

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca