poniewczasie

Grzesiek z nick-ąd

 

Wszyscy niby chcemy

tego samego dobrego,

a z najlepszym spóźniamy się

o kilka uczynków

 

na śmierć zapominamy

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 3 głosy
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 27 października 2017
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    jestem robotem i mam romans z kotem
    przydałoby się poprawić, kosmetycznie;

    · Zgłoś · 6 lat temu
  • gaj
    "tego dobrego" ?

    · Zgłoś · 6 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    prawda ...pominęłabym słowo "dobrego"..:-)

    · Zgłoś · 6 lat temu