pomyśl znowu mogą brać

witka

 

to ich pora przy zmianie czasu na zimowy

godzina wystarczy na działkowiczów

z recitalu Doroty Stalińskiej chociaż

dotacji nie było ani za biletami NBP

 

roulette Zizu pozakłada nam siaty wymusi zeznania

ruszy kanajcki tramwaj z celebrytkami

prawie jak seks po przekątnej kiedy się mijacie

siepacz podkłada nogę i musisz bezsilny się wyjebać

 

sam

 

 

 

 

 

 

Oceń ten tekst
witka
witka
Wiersz · 28 października 2017
anonim