oczy kobiety mają siłę rażenia broni atomowej
jej wdzięki są słusznym argumentem w wojnie
celem kobiety jest upośledzenie mężczyzny
a mężczyzny-rozebranie jej wzrokiem
on ślizga źrenicą po prawienagim ciele
ona sądzi
ona rządzi
mężczyzna musi zostawić w kobiecie
tysiąc plemników, chce bawić się w boga
tworzyć człowieka, stworzyć człowieka
kobieta tylko uśmiecha się z cicha
i rzęsę podwija
w zalotnym tańcu
elffi
Wiersz
·
1 grudnia 2001
-
AlekCo to korde jest?? ak to za lrotki??Co to korde jest?? ak to za lrotki??Co to korde jest?? ak to za lrotki??Co to korde jest?? ak to za lrotki??Co to korde jest?? ak to za lrotki??Co to korde jest?? ak to za lrotki??