związek

Yaro

w splendorze słów

slogan z ust
na szybie odbicie

lustrzany kształt


w telewizji

karykatura kłamstw


odchodzę

trzaskam drzwiami 

 

dziwny świat

między nami
 związek radziecki 
obłudny zdradziecki


w nosie mam układ

 w jedną stronę

 

Oceń ten tekst
Yaro
Yaro
Wiersz · 1 listopada 2017
anonim