Pogubieni

Ela Kwiecińska

Szukają światła w gęstym mroku

 

szukają prawdy pośród kłamstwa

 

słuchają przewodników ślepych

 

i nie znajdują nic prócz lęku

Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 1 listopada 2017
anonim
  • szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
    Prawda. Poprawnie złożony w wiersz tekst. Tylko bardzo, bardzo powielający tych co byli w poezji przedtem, stąd oceniamy go tak nisko Elu.

    · Zgłoś · 7 lat
  • Mi Lo
    kilka komunałów wiersza nie czyni

    · Zgłoś · 7 lat
  • Arian
    ślepi prowadza ślepców
    i rzecz w tym, że mają niewzruszoną nadzieję... matke głupich

    · Zgłoś · 5 lat