życie niech płynie
bije źródłem wiecznym
niech nie stanie się suchym
sypkim piaskiem pustyni
użyteczni manipulowani
kreujemy świat nieprawdziwy
nierealny
najłatwiej zapomnieć kim jesteś
i poddać się destrukcji marzeń
stać się robotem dla nich
ulec chciwości i ideologi
Bóg widzi nas
widzi jak pielęgnujemy grzech
mam wolną wolę
pragnąc być wolnym
uciekam od niewolenia
On mnie prowadzi
życie niech płynie
bije źródłem wiecznym
niech nie stanie się suchym
sypkim piaskiem pustyni
pozdrawiam Yaro i dziękuję za głos