życie

Yaro

życie niech płynie 
bije źródłem wiecznym
niech nie stanie się suchym 
sypkim piaskiem pustyni

 

użyteczni manipulowani 
kreujemy świat nieprawdziwy
nierealny 

 

najłatwiej zapomnieć kim jesteś 
i poddać się destrukcji marzeń
stać się robotem dla nich
ulec chciwości i ideologi 

 

Bóg widzi nas 
widzi jak pielęgnujemy grzech
mam wolną wolę 
pragnąc być wolnym 
uciekam od niewolenia

On mnie prowadzi 

 

życie niech płynie 
bije źródłem wiecznym
niech nie stanie się suchym 
sypkim piaskiem pustyni

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 1 listopada 2017
anonim
  • Yaro
    dzięki:-)

    · Zgłoś · 6 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    jestem na Tak
    pozdrawiam Yaro i dziękuję za głos

    · Zgłoś · 6 lat temu