Prawda przy krętej drodze

Ela Kwiecińska

Koło krętej drogi przycupnęła Prawda

jakby trochę zdziwiona, że tu jej szukają

patrzy wokół, kto jeszcze ma oczy otwarte

i tylko mu najprostsze zadaje pytania

Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 3 listopada 2017
anonim
  • Mi Lo
    "... i tylko mu ..."
    tak można streścić te słowa

    · Zgłoś · 7 lat