Modlitwa

Lucky Person

Panie,

tak trudno jest mi żyć

Trudno kochać i przy tobie być

Trudno wierzyć w twoje słowa

kochać ludzi i szanować

Życie które dałeś mi

Daj mi proszę

Kilka krótkich chwil

Rozświetl tunel mego życia

Światłem swym

Bym mógł mówić

Tobie kocham

Bym uwierzył w twoje słowa

Kochał ludzi i szanował

Życie które dajesz mi

 

Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 3 listopada 2017
anonim